на живо

Ивелин Попов: Англия бе в топ 10 преди години, сега е в топ 2 (ВИДЕО)

"Това, което ние искаме, го практикуват най-големите отбори"

Капитанът на националния ни отбор по футбол - Ивелин Попов, говори на официалната пресконференция преди мача с Англия на "Уембли" - среща от европейските квалификации. Нападателят си припоимни последния двубой с островитяните на митичния стадион. Тогава срещата завърши с тежко поражение - 0:4, като също бе част от пресявките за шампионат на Стария континент.

"Аз и още един-двама играхме преди 9 години на "Уембли". Това е добра възможност. Ако се представиш добре, вратите може да ти се отворят за голям трансфер и по-добро бъдеще. Виждат се положителни неща на тренировките. Гледаме много видео, правим тактика… Това, което искаме, го практикуват най-големите отбори. Това е съвременният футбол. Футболът с ритане на топката към централния нападател отдавна отмина", каза Попов.

"Преди 9 години започнахме добре, но получихме ранен гол. При 2:0 имахме две добри положения, а след това пуснахме трети и четвърти гол. Мисля, че Дефоу ни вкара три гола. Разликата преди 9 години и сега е, че тогава те бяха в топ 10, а сега са в топ 2. Националният им отбор обедини цялата нация. Работят интензивно и нещата им се получават много добре".

Тагове: