на живо

Ивет предизвиква волейболни вълнения (ВИДЕО)

Валентин Братоев изгледа на живо полуфинала на българската лекоатлетка

Ивет предизвиква волейболни вълнения (ВИДЕО)

Вълнение, каквото само Ивет Лалова може да предизвика! Какво е да гледаш едно от най-силните ѝ представяния на световно първенство на живо, да се вълнуваш, да стискаш палци, а след това да си част от хилядите, които се прекланят пред спортното ѝ дълголетие и отлична форма?

Въпросът е към волейболиста Валентин Братоев. Той изгледа на живо от трибуните на ултрамодерното съоръжение в Доха, Катар бягането на полуфинал на Лалова. Тя завърши трета в своята група и със седмо време си осигури втори финал на 200 м на световно първенство в кариерата.

Валентин не е пропускал старт на Ивет Лалова на стадион "Халифа". От 20 дни волейболният национал живее в Доха и през този сезон ще играе в катарското първенство.

"За първи път гледам на живо такова ниво лека атлетика на стадиона. Иначе съм гледал и в България, но на такова ниво, с такива звезди, които виждам тук...", разказва тоя.

За Братоев е много емоционално да гледа Ивет. Признава, че е фен, а преди 10 години майка ѝ му е помогнала да се върне отново на игрището след тежка операция. 

Снимка: БГНЕС

Времето, за което Лалова пробяга 200 м - 22,58 ѝ беше напълно достатъчно, за да си осигури трети финал в кариерата на световно първенство (през 2011 г. на 100 м, през 2015 г. на 200 м). На старта тя ще бъде най-опитната, но това е само плюс.

А Братоев ще бъде на трибуните и за финала! И ще стиска палци за любимата спринтьорка на България!