на живо

Изловиха Рой Кийн да се пудри преди ефир (ВИДЕО)

Легендата отнесе куп подигравки

Избухлив и безкомпромисен непукист. Такъв бе Рой Кийн по време на футболната си кариера, в която вдигна общо 19 трофея. Тогава за ирландската легенда нямаше значение как изглежда отстрани. Оказва се обаче, че годините все пак са го променили и вече като анализатор за "Скай Спортс" Кийн обръща сериозно внимание на външния си вид.

Бившият играч на "Манчестър Юнайтед" отнесе куп подигравки от колегите си Джейми Карагър и Майка Ричардс, които го изловиха... да си слага пудра преди ефир. Двамата побързаха да качат видео в социалните мрежи.

"Какво е това в ръцете ти, Рой?", пита Ричардс, като в същото време не успява да сдържи смеха си.

"Иска ми се да знаех...", отговaря Кийн и гримасничи.

"Вижте отвращението, изписано на лицето му!", казва Ричардс.

Феновете коментират, че започват да харесват все повече Ричардс, който работи за "Скай Спортс" от началото на сезона. Определят го като "глътка свеж въздух".

Споровете между Ричардс и Кийн се превърнаха в хит. Двамата често се заяждат, тъй като Майка е бивш играч на "Манчестър Сити". По време на последното студио "Скай Спортс" излъчи интервю с младата надежда на "гражданите" Фил Фоудън. В него той заяви, че Ричардс е негов идол и го смята за един от най-добрите десни бекове за всички времена. Фоудън добави, че контузиите са попречили на Майка да постигне повече.

Запитан какво мисли за интервюто на Фоудън, Кийн каза: "Допусна една-две грешки. Но частта за Майка... Заради нея трябва да бъде тестван за наркотици!"