на живо

"Йънг Бойс" вече е на българска земя (ВИДЕО)

Гледайте ЦСКА - "Йънг Бойс", пряко по bTV Action на 26 ноември от 19:15 ч

Отборът на "Йънг Бойс" вече е на българска земя! Футболистите на 14-кратния шампион на Швейцария пристигнаха у нас за мача си срещу ЦСКА от груповата фаза на Лига Европа.

Двата тима се изправят един срещу друг на 26 ноември, като срещата може да гледате пряко по bTV Action от 19:15 ч.

Снимка: Instagram

В официалния сайт на "Йънг Бойс" "червените" са представени с подробна визитка, като се обръща внимание на факта, че в родната Първа лига играят два отбора със сходни имена - ЦСКА и ЦСКА 1948.

Швейцарците пишат и за промените в треньорския щаб и ръководството. Те посочват, че по време на предния мач между двата тима (победата с 3:0 в Берн на 5 ноември) ЦСКА е имал начело временен треньор - Даниел Моралес. 

Снимка: Reuters

Той беше заменен от Бруно Акрапович, а под неговото ръководство "червените" имат една победа - в турнира за Купата на България срещу "Ботев" Ихтиман. 

"Вторият мач от Лига Европа между "Йънг Бъйс" и ЦСКА ще бъде и втора голяма битка за него, тъй като срещата от първенството през миналия уикенд с "Левски" беше отложена заради няколкото случаи на коронавирус в противниковия отбор. Така мачът в четвъртък ще е първото сериозно предизвикателство за тима от 11 дни", пишат "жълто-черните".

Снимка: Reuters

От клуба съобщават и за изненадващото назначение на бившия мениджър на "Нюкасъл", "Уест Хем", "Кристъл Палас", "Уест Бромич Албиън" и "Чарлтън" - Алън Пардю, на поста технически директор на стадион "Българска армия".

Дали "червените" ще успеят да преодолеят именития си съперник този път? Гледайте на 26 ноември, пряко по bTV Action от 19:15 ч.

Тагове:

Йънг Бойс ЦСКА