на живо

Ясен Петров: Отборът си създаде прекрасна атмосфера с резултатите (ВИДЕО)

"Влезли сме в главите на футболистите и те разбират нашата философия"

Ясен Петров: Отборът си създаде прекрасна атмосфера с резултатите (ВИДЕО)

Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров похвали тима за добрите резултати, с които се е създала прекрасна атмосфера около "лъвовете". След успеха с 4:1 над Литва - втори пореден за България, треньорът изрази надежда, че отборът ще продължи в същия дух, за да радва феновете.

Снимка: Lap.bg

"Направихме един много добър двубой. Дано сме зарадвали хората. Всички могат да проверят футболистите на Грузия къде играят. И се радвам, че направихме доста промени в състава - 9 нови за разлика от мача с Литва. Мисля, че стояхме добре и направихме доста хубави неща. Доволен съм. Това беше един лагер, в който не допуснахме загуба, а играхме срещу изключително силен противник като Италия, победихме и Литва.", започна селекционерът.

"Сега срещу Грузия направихме две поредни победи. За мен най-радостното е за самочувствието на футболистите. Искам да им благодаря, както и на малкото хора, които бяха на стадиона, за подкрепата. Да се надяваме, че ще продължим да радваме хората."

Снимка: Lap.bg

"Головете бяха красиви и добре изработени. Направихме смени, защото трябваше да освежим. Знаете, Тошко (Неделев) и Боби Цонев идват след контузии. До един месец ще бъдат в по-добро състояние, така че се надявам в следващите два мача отборът да покаже същото лице."

"Опитваме се в малкото време, в което сме заедно, да предадем нашите идеи. Аз се радвам, че сме влезли в главите на футболистите и те разбират нашата философия. Най-хубавото нещо на този лагер-сбор е прекрасната атмосфера между момчетата, както и тази, която си създадоха с резултатите.", коментира още Петров.

Снимка: Lap.bg