на живо

Ясен Петров: Промените ще са 9, надявам се да покажем добро лице (ВИДЕО)

България приема Грузия в контролна среща утре от 19:30 ч. на ст. "Васил Левски"

Lap.bg

Селекционерът на мъжкия национален отбор по футбол Ясен Петров готви цели 9 промени в стартовия състав за утрешния приятелски мач с Грузия в София. Това разкри треньорът на пресконференцията си преди срещата на ст. "Васил Левски", която е с начален час 19:30.

"Не съм притеснен за нищо. Утре е двубоят, в който ще дадем възможност на всички, които не са взели участие. Трябва да видим всички играчи, които сме повикали. Ще има още един дебютант. Митко (Илиев) ще започне мача. Той ми е комшия. И той е от Пловдив. Надявам се, че ще защити доверието, което имам към него. Това е двубой, в който трябва да покажем, че израстваме и да играем футбол."

Снимка: Lap.bg

"Двубой, в който не трябва да има напрежение, приятелска среща. Грузия също има добри футболисти. В техните редици има играчи, които играят в чужбина. Надявам се, че ще покажем добро лице."

"Четирима ще играят в защита. В самата четворка ще има 3 промени. В халфовете ще има 2 промени и в атака ще има 3 промени. За вратарския пост ще разберете утре. При всички положения и там ще има промяна. Така общо промените стават 9."

"Правим всичко възможно да има добро настроение. В официалните двубои напрежението е по-голямо. Трябва да сме на топ ниво", каза Петров.