на живо

Ясни са цените на билетите за мача на Курбат Пулев през септември

Треньорът му сигурен, че ще спечели световна титла в тежка категория

БГНЕС

Станаха ясни цените на билетите за мача на Кубрат Пулев на 26 септември в Берлин. Цените на ценните хартиики за 12-хилядната "Макс Шмелинг Хале" ще бъдат между 18 и 220 евро и вече са в продажба в интернет.

Събитието се организира по случай 35-годишнината на компанията "Зауерланд".

Стана ясно, че Кубрат ще има и братска подкрепа около ринга. Тервел Пулевще бъде в ъгъла на Кобрата. Той подкрепяше брат си и на 15 ноември миналата година, когато Кубрат излезе като претендент за световната титла в тежка категория на Владимир Кличко.

"Вярвам на Кубрат. Той ме прие и двамата работим много добре заедно. Убеден съм, че Пулев може да спечели световната титла в тежка категория и това е нашата обща цел.", разкри треньорът на българина - Ули Вегнер.

Преди месец точно Вегнер изрази мнение, че Кубрат е един от най-добрите в света: "Наясно съм, че понякога дори боксьорите ми се уморяват от мен самия, но единственото, което целя, е да няма нито капка пропилян талант. Талантът трябва да бъде реализиран винаги на 100 процента. Просто моите боксьори трябва да бъдат най-добрите в света и те са именно такива"