на живо

Йорданеску: Направихме твърде много пропуски

Според треньора на ЦСКА играчите имат нужда от време, за да станат първи в класирането

Lap.bg

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску пое цялата отговорност за домакинската загуба на тима с 0:1 срещу "Локомотив" Пловдив. Според него "червените" са направили твърде много пропуски: "Изпуснахме много ситуации за гол. Трябва да работим много, защото тепърва се изграждаме като отбор. Имахме добри моменти въпреки загубата. "Локомотив" Пловдив имаше един шанс и вкара един гол", каза той.

"Основният ни проблем бяха многото пропуски. Трябваше да вкараме гол при толкова положения. Трябва да бъдем по-агресивни в наказателното поле. Не е достатъчно само да създаваме, а и да реализираме", продължи Йорданеску.

"Сигурен съм, че ако имахме подкрепата на публиката, резултатът щеше да бъде различен.
Ясно е, че футболистите не могат да бъдат приятели всеки с всеки, но не е нормално да ни критикуват за щяло и нещяло. Критикувайте мен, а не играчите, поемам цялата отговорност.
Ако искаме да бъдем първи, е нужно време. Футболистите имат качества, но добър отбор не се прави за няколко седмици. Срещу "Лудогорец" другата седмица трябва да бъдем много по-прецизни в атака и да реализираме положенията си", завърши той.