на живо

Юношите на "Левски" помогнаха за операцията на връстник от "Ботев" Пловдив

Родителите на Кристиян Хаджиниколов изпратиха благодарствено писмо до "сините"

Талантливият футболист на "Ботев" Пловдив от набор 2007 - Кристиян Хаджиниколов – Крис, претърпя хирургическа интервенция в дясна колянна става в Истанбул, а в кампанията по набиране на средства за операцията се включиха треньори, футболисти и родители на деца от школата на "Левски". 

В тази връзка родителите на Крис изпратиха отворено писмо до всички "сини" сърца, които помогнаха за набирането на средствата.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

"Благодарствено писмо от родителите на Кристиян Хаджиниколов, юноша на ПФК "Ботев" Пловдив, набор 2007

Уважаеми ръководители,

Треньори, футболисти и родители на децата, трениращи в ДЮШ "Левски" София, изказваме искрените си благодарности към всички Вас за проявеното уважение и подкрепа към Кристиян Хаджиниколов от ПФК "Ботев" Пловдив 2007, с треньор Стоян Ангелов във връзка с извършена операция в болница "АНАДОЛУ", гр.Истанбул.

За пореден път Вие показвате, че ПФК "Левски" София е много повече от клуб и в името на великата игра подадохте ръка на дете от друг клуб, да получи шанс да продължи да се развива във футбола.

Приемете нашите поздрави и поздравите от Крис, пожелаваме Ви успех и се надяваме това писмо да достигне до всеки един от Вас.

Весело и топло посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

18.12.2019 г. С уважение:
гр. Пловдив
От родителите на Крис", пише в писмото на родителите на младия футболист.