на живо

Юрген Клоп изгря върху стена преди мача с "Наполи"

Рисунка на мениджъра на "Ливърпул" е най-новата атракция в Града на "Бийтълс"

Култ към личността, победата и лудото поведение на Юрген Клоп! Феновете на "Ливърпул" не крият, че се придържат към тази философия! 

От няколко дни любовта към мениджъра на "мърсисайдци" прерасна и в красиво улично изкуство. 

В центъра на Града на "Бийтълс", на ъгъла на улиците "Джамайка" и "Джордан", всички почитатели на тима ще могат да се снимат с любимия си Клоп. Денонощно! Без значение какви са атмосферните условия! При загуба и победа! 

Просто там, на една стара тухлена стена, грее неговият образ. Благодарение на уличният художник Аксе, германецът има свой портрет. Два дни творецът се е трудил върху произведението си, което е наистина впечатляващо. Той завърши трудния проект ден преди важния мач между "Ливърпул" и "Наполи" от груповата фаза на Шампионската лига. 

 
 
 
View this post on Instagram

This looks amaizing 

A post shared by Liverpool F.C (@loviinglfc) on

Аске е добре познат на обществеността във Великобритания. Негови творби на Фрида Кало, Дейвид Бауи, Мохамед Али, Стивън Хокинг и други могат да се видят в различни градове в страната.

В момента "Ливърпул" е на трето място в групата си. За да продължи напред към елиминациите на Шампионската лига, английският тим трябва задължително да победи "Наполи" в последния си мач от четворката.