на живо

Юрген Клоп: Планът беше да спечелим

"Салах май е в болница. Кариус трябва да се срамува", каза мениджърът на "Ливърпул"

Reuters

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп остана разочарован от загубата на неговия тим от "Реал" Мадрид на финала на Шампионската лига. 

"Планът беше да спечелим. Само това! Няма какво друго да кажа!", бяха първите думи на германецът след поражението с 1:3.

"Ливърпул" започна уверено срещата, но в средата на първото полувреме голмайсторът на тима Мохамед Салах бе принудително сменен заради контузия, получена при единоборство със Серхио Рамос.

"Цялата тази ситуация шокира тима. Загубихме позитивизма и това си пролича. Не можахме да противодействаме на Лука Модрич и Тони Кроос. Просто ние отбелязахме един гол, а те - три. Салах май вече е в болницата за рентгенова снимка. Нещата не изглеждат добре", разкри Клоп.

Той не спести критиките си и към вратаря Лорис Кариус. Именно след негови грешки паднаха две от попаденията във вратата на "Ливърпул".

"Той го знае, всички го знаят. Срамно е да се правят такива грешки в толкова важен мач. Съчувствам му. Втората му грешка дойде в следствие от първата", заяви Клоп.