на живо

Юрген Клоп: Въобще не ни трябват скъпи футболисти

Според германския специалист духът на отбора ще е това, което ще изстреля "Ливърпул" напред

skysports.com

„Всеки очаква големи имена за скъпи суми, но това не е важно. Трябва да познаваш всеки един футболист и да изградиш единен отбор. На 100% съм удовлетворен от играчите в клуба”.

Това заяви мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп, цитиран от „Скай Спортс”.

Снимка: skysports.com
Клубът от "Анфилд" вече плати 30 млн. лири на "Саутхемптън" за крилото Садио Мане, а също така се подсили и с вратаря Лорис Кариус от "Майнц 05" и защитника Жоел Матип от "Шалке 04". По-скъпи трансфери обаче по всичко личи до края на лятото няма как да очакваме от „червените” от Ливърпул.
Снимка: skysports.com
Духът на отбора е това, което ще ни помогне да стигнем по-напред през този сезон. Някои тимове вече направиха сериозни сделки за футболисти, но за момента не може да се определи дали това е правилно. На дневен ред е единствено подготовката на футболистите ми за новия сезон.”

„В момента никой не си спомня за силните ни или за слабите ни мачове през изминалия сезон. Всеки се вълнува от това дали "Манчестър Юнайтед" или "Манчестър Сити" са купили някой скъп футболист”
Снимка: Getty Images
„В крайна сметка всичко си проличава. Има прекрасни примери за истинската същност на футбола – да изградиш единен отбор, който има силна връзка с привържениците си.