на живо

"Юве" мина на ходом и през Пескара. Игуаин отново герой (ВИДЕО)

Пауло Дибала "виси" контузен за реванша с "Барселона"

"Ювентус" не срещна никакви проблеми в гостуването си на "Пескара" и спечели с 2-0 в мач от 32-ия кръг на Серия А. Гонсало Игуаин вкара и двата гола за шампионите, като по този начин увеличи до 23 попадения сметката си за сезона в шампионата.

Първият гол във вратата на последния в класирането дойде в 23-та минута. Тогава Хуан Куадрадо отправи шут, който бе спасен от вратаря. Куадрадо необезпокояван мина покрай един защитник и подаде избитата топка към Игуаин, който вкара на празна врата.

2 минути преди почивката Марио Манджукич с глава асистира за втория гол на Игуаин. И в този момент защитата на "Пескара" можеше да се намеси по-добре, но Андреа Кода сякаш "проспа" задълженията си.

Лошата новина за "Юве" дойде в началото на второто полувреме, когато Пауло Дибала напусна принудително с болки в глезена след силен ритник от Съли Мунтари. Контузията поставя аржентинеца под сериозна въпросителна за реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига срещу "Барселона" в сряда.

След поредния си успех отборът на Масимилиано Алегри вече има 8 точки аванс на първата позиция пред "Рома", който не успя да победи "Аталанта" на свой терен. До края на шампионата има още 6 кръга.