на живо

Ювентус и Рома продължават с победите в Италия /ВИДЕО/

Наполи стигна само до 3:3 срещу Палермо

БГНЕС

Шампионът на Италия Ювентус продължава с наказателната си акция след 3:0 над Чезена в Торино. В играч на мача се превърна завърналият се след контузия Артуро Видал , отбелязал два гола.  Малко преди края на срещата Стефан Лихтщайнер направи резултата класически.

Наполи и Палермо завършиха наравно 3:3 в среща от 4-ия кръг на Серия А. Националът Ивайло Чочев не успя да запише дебют за сицилианския тим. Срещата в Неапол започна отлично за домакините , които след 11 минути водеха с два гола чрез Кулибали и Сапата. Шест минути по-късно резултатът бе изравнен с попадения на Белоти и Васкес. В края на първото полувреме Наполи отново излезе напред чрез Кайехон.  В 61-ата минута отново Белоти оформи крайният резултат Наполи – Палермо 3:3.

Интер победи с 2:0 Аталанта на "Джузепе Меаца " и вече е на трето място във временното класиране.  За нерадзурите точни бяха Пабло Освалдо и Ернанес. Любопитно е да се отбележи , че и двете попадения бяха дело на резерви , като Освалдо замени контузилият се Мауро Икарди.

Рома записа четвърта победа от четири мача при гостуването си на Парма и с пълен актив дели първото място с шампиона Ювентус. Успехът с 2:1 дойде три минути преди края на срещата след майсторско изпълнение от фаул на Миралем Пянич. Преди това в Адем Ляич изведе римските вълци напред , а Паоло Де Чилие  изравни резултата с глава след изпълнение на корнер.

Тагове:

ювентус