на живо

Как агнето стана символ на любовта на Ивет Лалова и съпруга ѝ?

Симоне Колио разказа смешна случка от сватбата

През 2013 г. една от най-чаровните лекоатлетки - Ивет Лалова, каза най-важното "Да!" в своя живот. Чу го нейният любим Симоне Колио. 

Двамата продължават и днес да са една от най-атрактивните спортни двойки, а в социалните мрежи не се свенят да демонстрират любовта си.

Седмата най-бърза жена в света на 200 м от първенството в Доха през 2019 г., често публикува снимки със съпруга си, който е и нейн треньори и ѝ помага да покорява върховете. Симоне пък често разказва интересни случки с чаровната българка. Знаете ли, че по време на красивата сватбена церемония, Ивет му е обещала... агне?

А причината е, че думата за животното на италиански ("agnello") много наподобява тази за пръстен ("anello").

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от S I M O N E C O L L I O OLY (@simone.collio)

"Ще ви разкажа една история от сватбата. Във важната фраза "Симоне, давам ти този пръстен като символ..." Ивет не можеше да запомни думата "пръстен" и я бъркаше с "агне".

Дни наред тя се мъчеше да не направи грешка. Пред олтара, в пълна тишина, пред Дон Матео, който ни гледаше с усмивка, Ивет каза: "Симоне, давам ти това агне..." Беше много емоционално!

Искам да я гледам в очите, да се усмихвам и да ѝ припомням колко я обичам и колко съм щастлив с нея", написа Симоне.

А Ивет коментира в шеговит стил: "Давам ти това агне като символ на нашата любов".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

Семейство Колио продължават да сияят един до друг днес. Както в свободното си време, така и на пистата. След като коронавирусът провали сезона през 2020 г., Ивет се подготвя с пълни сили за участието си на олимпийските игри в Токио. Тя вече покри норматив и за пети път в своята кариера ще излезе на пистата на най-важния спортен форум на планетата.

Игрите трябваше да се състоят през 2020 г., но бяха отложени с 12 месеца заради пандемията в световен мащаб.