на живо

Георги Захариев: Целта на моята кандидатура е да насоча вниманието към проблемите на футбола

Кандидатите за президентския пост се изказват пред делегатите

Кандидатът за президент на БФС Георги Захариев обяви пред делегатите, че целта му е била да повдигне дебат за проблемите във футбола ни.

Захариев е сред шестимата, които се борят за шефското кресло в "Бояна", като всеки един от кандидатите се изказва последователно пред делегатите.

"Целта на моята кандидатура бе да повдигна дебат по проблемите на футбола - футболни неща, методики, но това не се получи. Благодаря на всички медии, които ми дадоха шанс да покажа вижданията си. Вината за липса на дебат е на Борислав Михайлов, който го избягваше и не искаше да застане срещу другите кандидати. Имах идея да покажа идеи, но виждайки какво се случва се отказах. Много сме далеч от всичко. Нямаше програми. Програмата на Борислав Михайлов е вече изминала и казаха, че е преизпълнена. Ако това е преизпълнена програма, няма смисъл да се пише програма. Имахме програми и аз, и Димитър Бербатов. Обръщам се към Емил Костадинов, който твърдеше, че другите екипи нямат програми. Г-н Костадинов, ако влезете в интернет и напишете Георги Захариев, и го напишете правилно, ще намерите програмата. Сред нас има хора по-големи от мен, които са успели в живота", бе част от изказването на Захариев.