на живо

Капитанът Ивелин Попов: Не виждам извънземни

Нападателят смята, че отборът прави нещо солидно и това не трябва да се отрича

Lap.bg

Капитанът на българския национален отбор по футбол - Ивелин Попов, заяви, че този колектив прави нещо солидно и това не трябва да се отрича. Нападателят подчерта разочарованието от равенството с Кипър, въпреки добрата игра.

"Бяхме доста афектирани след края на мача. Изиграхме един от най-добрите мачове, всички го преживяваха. Видя се, че този отбор наистина прави нещо. Преди няколко дни няколко човека имахме разговор с треньора. Казахме му, че под негово ръководство имаме най-много победи над силни съперници, най-много хъс. Наистина обаче трябва да се добавят някои неща. Не може само с това. Хубчев е искрен, честен, ние не се заблуждаваме, седим на земята. Най-лесно е когато някой те вдига, че си извънземен. А реално няма извънземни, поне аз не виждам извънземни.", започна капитанът.

"Говори се за подмладяване. Словения се опита и са последни в групата. За този мач сега извикаха по-опитните. В националния отбор трябва да играят най-добрите. Не виждам отсъстващ. Георги Миланов е играл в ЦСКА Москва, за момента треньорът така е преценил."

"Недейте сега да мислите за много голове срещу Словения, всичко е възможно. Историята помни доста интересни резултати. Още като започна Лигата на нациите, започнаха сметки и казах пред всички - пред колегите и пред съотборниците, че няма да има отбор с пълен комплект точки. Трябва да сме реалисти. Казвате, че Георги Петков бави топката в България. Днес техният вратар биеше аутовете по 45 секунди.", завърши Попов.

Тагове:

@