на живо

Капитанът на "Лиепая" пред bTV: Способни сме да отстраним ЦСКА (ВИДЕО)

Първата среща завърши 0:0

Капитанът на "Лиепая" пред bTV: Способни сме да отстраним ЦСКА (ВИДЕО)

Kапитанът на "Лиепая" Кристиан Торес вярва, че тимът му има сили да отстрани ЦСКА в квалификациите на новия турнир Лигата на конференциите.

Преди седмица двата тима си спретнаха нулево равенство на "Българска армия", а тази вечер ще определят кой ще продължи в следващата фаза на надпреварата.

"Ако трябва да бъда честен с вас, миналата седмица имахме шансове да победим. Определено ЦСКА контролираше топката през по-голямата част от мача, но това не ни уплаши. Днес трябва да излезем на терена с респект към ЦСКА, защото те са отбор с богата история. "Лиепая" е клуб, основан само преди 7 години. За нас днешният мач е много важен, защото ние искаме да напишем история. Отборът, който покаже повече желание и е по-концентриран, ще спечели тази вечер. Смятам че сме равностойни.", каза 36-годишният полузащитник пред bTV.

"Когато разбрахме, че ще се изправим срещу ЦСКА в Лигата на конференциите, бях убеден, че ЦСКА е фаворит. Но след равенството миналата седмица смятам, че можем да ги отстраним. Показахме им в София, че трябва да имат респект към нас. Готови сме да се бием и определено на ЦСКА няма да им е лесно.", добави той.

Победителят от "Лиепая" - ЦСКА ще срещне в третия кръг на квалификациите по-добрия от двойката "Осиек" - "Погон" Шчечин.