на живо

Карантината е истинско предизвикателство за килограмите на Еден Азар

Белгиецът опитва да не нарушава диетата си

Getty Images

Звездата на "Реал" Мадрид и белгийския национален отбор по футбол Еден Азар призна, че трудно се справя с диетата си по време на карантината.

Като повече футболисти в момента и Азар тренира самостоятелно в домашни условия. Спазването на хранителен режим обаче се оказва твърде голямо предизвикателство.

"За мен е сложно. Опитвам се да не ям много. Опитвам се да не ходя до килера с провизиите и да не ям хляб, но не е лесно.", споделя Азар пред RTBF, цитиран от Marca.

Снимка: Getty Images

"Работя онлайн с физиотерапевт. Той не може да идва вкъщи, защото се разболя и трябва да остане в дома си. Започнахме преди десетина дни. Той ми изпраща видеа. Работя за заздравяването на глезена ми, правя каквото мога от вкъщи", добавя бившият играч на "Челси".

В момента Азар звучи точно като всеки един от нас, който си стои вкъщи и заради извънредните мерки за ограничаване на разпростанението на COVID-19 не се движи достатъчно. Но да не забравяме, че когато миналото лято нападателят се присъедини към новите си съотборници в "Реал" Мадрид, бе с наднормено тегло.

Снимка: Getty Images

Самият Азар споделя, че лесно качва килограми, особено когато е на почивка.

bTV призовава: останете си вкъщи!