на живо

Късните мачове в Шампионската лига - безплатно и без регистрация на btvnovinite.bg

Прякото комбинирано предаване по Champions TV започва в 22:00 ч.

Късните мачове в Шампионската лига - безплатно и без регистрация на btvnovinite.bg

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Възможно ли е?

Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще бъде достъпна на сайта btvnovinite.bg за късните мачове в сряда вечер!

Натискайки бутона на Champions TV, може да се насладите на цели 6 срещи от смартфона, таблета или компютъра си. Динамичното "телепортиране" в стадионите от цяла Европа ще ви даде възможност да не пропуснете нито един важен момент!

Футболният маратон в каналите на bTV Media Group стартира в 19:55 ч. с "Краснодар" - "Рен" по bTV Action и "Истанбул Башакшехир" - ПСЖ по RING.

От 22 ч. са двубоите: "Борусия" Дортмунд - "Зенит", "Брюж" - "Лацио", "Манчестър Юнайтед" - "Лайпциг", "Севиля" - "Рен", "Ференцварош" - "Динамо Киев" и най-чаканият: "Ювентус" - "Барселона". Те ще бъдат излъчени безплатно и без регистрация на сайта ни btvnovinite.bg в комбинирано предаване на онлайн платформата Champions TV с коментара на Ивайло Чилев.