на живо

Като в приказките: Серхио Рамос и Пилар си казаха "Да!" (ГАЛЕРИЯ)

500 гости уважиха събитието в Севиля

Сватба като в приказките! Със стотици гости, прекрасна булка, блестяща рокля и елегантен младоженец. 

Футболистът на "Реал" Мадрид Серхио Рамос и красивата телевизионна водеща Пилар Рубио вече официално са семейство. Двамата се венчаха и сключиха брак в Севиля, а събитието беше определено като "Сватбата на годината".

Снимка: Getty Images

Серхио и Пилар са двойка от 2012 г. и имат 3 деца - Серхио-младши, Марко и Алехандро, но решиха да се врекат официално във вечна вярност в компанията на своите приятели. А те бяха 500! 

Снимка: Getty Images

Събитието стартира в 16:00 ч. местно време в катедралата в града. Тогава гостите и събралите се фенове за първи път видяха роклята на булката. Пилар пристигна, придружавана от баща си. Тя беше заложила на елегантен модел с много камъни, воал и пищна пола, която в последствие свали. Роклята подчертаваше перфектно стройното тяло на булката. Букетът ѝ беше нетрадиционен - от черни кали. Косата ѝ беше сплетена на плитки, а обеците ѝ придаваха допълнителен блясък.

Снимка: Getty Images

В катедралата вече чакаше Рамос, който се появи в елегантен смокинг, придружен но майка си.

Снимка: Getty Images

След това гостите се отправиха към ранчото на футболиста, където беше партито. Всички присъстващи бяха помолени да не използват телефоните си по време на приема, да се забавляват и да не качват съдържание в социалните мрежи.

Снимка: Getty Images

Пилар и Серхио направиха реверанс и към стотиците журналисти, които отразяваха сватбата. След като официално станаха семейство, те се появиха хванати за ръка, за да могат представителите на медиите да имат хубава снимка от целувката им, както и няколко думи от двамата.

Снимка: Getty Images

"Разчуствахме се, когато видяхме как ни гледат децата. Заложих на черния букет, защото исках да подчертая индивидуалността си и се получи перфектна смесица", каза тя.

"Ходил съм на много сватби, но нито една не е била като моята. Любовта е тази, която движи света, а ние имаме невероятно семейство. Сега ни остава да се насладим, да сме щастливи и влюбени", допълни Серхио.

Снимка: Getty Images

Храната на партито беше приготвена от готвача с 3 звезди Мишлен Дани Гарсия. Легендарната група AC/DC пък се грижи за доброто настроение гостите.