на живо

Кавани и Неймар стоплиха отношенията и нападнаха медиите

Всички сме различни, но на терена имаме обща цел - да побеждаваме, категоричен е уругваецът

Getty Images

Единсон Кавани и Неймар най-после коментираха конфликта, който възникна между тях преди десетина дни. Двете звезди на "Пари Сен Жермен" се сдърпаха публично кой да изпълни дузпа в мача от френското първенство срещу "Олимпик" Лион.

Въпросната ситуация породи редица спекулации относно бъдещето на уругваеца и взаимоотношенията в съблекалнята на парижани.

При снощната гръмка победа на ПСЖ с 3:0 над "Байерн" Мюнхен Кавани и Неймар показаха на терена, че конфликтът е зад гърба им. След края на мача бразилецът дори обвини медиите за целия шум. Уругваецът пък увери, че всички в отбора са като едно семейство. 

"Измислят много истории, говорят много. Приказват за неща, за които нямат представа, опитват се да влязат в съблекалнята ни и разпространяват неща, които просто не съществуват. Както и да е, всичко е наред", коментира Неймар. 

А Кавани добави: "Всички сме различни и можем да имаме различен начин на живот. Когато обаче сме на терена, всички работим заедно, като семейство, което има една цел - отборът да побеждава."