на живо

Кирил Домусчиев: Бяхме сплотен колектив, а не индивидуалности

Собственикът на "Лудогорец" поздрави футболистите си в социалните мрежи

Reuters

Един от собствениците на "Лудогорец" - Кирил Домусчиев, поздрави футболистите и ръководството на шампионите по случай класирането на тима за 1/16-финалите на Лига Европа.

Разградчани не успяха да победят "Хофенхайм" в последната си среща в групата, но въпреки това си осигуриха мачове от европейските клубни турнири и напролет.

"Може и да не направихме най-силния си мач в ЛЕ, но едно нещо ме впечатли - Лудогорец изигра мачовете от групите като отбор и сплотен колектив, а не като индивидуалности. Доволен съм от големия успех, който постигнахме. Определено нашият клуб вдигна много нивото. Стигнахме дотам, че се приема за провал, ако не излезем от групите. Щом търпим критики за играта след днешния успех, това означава, че очакванията към нас са доста големи. Ние ще работим все по-усилено, за да може да продължим да задоволяваме интереса на футболната общественост в България. Благодаря за подкрепата на нашите фенове и всички хора, които стискат палци и изживяват мачовете на Лудогорец в Европа! Тя ни даде допълнителен импулс в тежката битка с нашите изключително класни опоненти", написа Домусчиев в социалните мрежи.