на живо

Кирил Домусчиев: Не съм бил на почивка с Боби Михайлов (ВИДЕО)

Ето какво сподели за bTV собственикът на Лудогорец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю за bTV, в което говори по актуални въпроси за българския футбол.

Снимка: Явор Николов

За Лудогорец:

"По принцип не се очертава да има нови имена в отбора, стига в последния момент до затварянето на трансферния прозорец да не изскочат една-две позиции, където бихме искали да се подсилим, да не се появи някой играч, който е ниво, което ние търсим. Нямаме намерение да продаваме. Целите пред отбора са да се пребори за шампионската титла, така че някакви чудеса и изненади не очаквайте. Може да има едно име, но това не е сигурно и зависи от много неща. Владо Стоянов остава в Лудогорец. Няма оферта, която да ни удовлетворява."

За парите в българския футбол и телевизионните права:

"Аз не виждам какъв конфликт на интереси има. На последното събиране на клубовете предложих на г-н Томов ако иска да даде, може и да е с 1 лев по-добра оферта от мен и да ги взима. За мен е главоболие и на фона на ангажиментите, които имам, честно казано не ми се занимава. Ако някой има идея и може да осигури на клубовете повече от 6 милиона, аз с удоволствие бих му прехвърлил правата и отговорността. Ако има конфликт на интереси, дайте да ги дадем на някой и да не взимаме нищо. Да се случва това, което се е случвало предишните години. Поне в момента това, което чух на тази среща от клубове е, че за тях най-добрата гаранция е Домусчиев."

За Малдивите:  

"Всякакви герои има и пишат глупости как съм бил на почивка с Борислав Михайлов на Малдивите. За сведение, Борислав Михайлов е бил в Дубай. Днес го проверих."

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

За националния отбор:

"Пожелавам на Ивайло Петев успех. Аз съм убеден, че може да вземем нещо от италианците."

Вижте какво още каза Кирил Домусчиев за bTV: