на живо

Кирил Домусчиев: Огромната зимна пауза ни изигра лоша шега (ВИДЕО)

Лига Европа ни носи престиж, но българското първенсто си остава приоритет за нас, твърди собственикът на "Лудогорец"

Кирил Домусчиев: Огромната зимна пауза ни изигра лоша шега (ВИДЕО)

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев не остана доволен от представянето на тима при домакинската загуба с 1:2 от "Копенхаген" в първия мач от 1/16-финалите на Лига Европа. Според него дългата зимна пауза без официални мачове е повлияла на формата на "орлите".

"Играхме слабо, отдавам го на голямата пауза. Това не е отборът на "Лудогорец", надявам се другата седмица да изглеждаме по съвсем различен начин. Смятам, че в Копенхаген можем да постигнем победа, а дали ще се класираме зависи от резултата", каза Домусчиев след мача.

"Копенхаген" е много сериозен отбор, това съм го чел от медиите. Виждате, че физически ни превъзхождат. Последните 20 минути се доближаваха най-много до нашата игра, но да се надяваме, че мачът в Дания ще бъде различен. "Лудогорец" не прави разлика между домакинство и гостуване и затова имаме сериозни шансове за реванша. Играем за нашата чест, отиваме и играем на кръв".

"За нас приоритет е спечелването на шампионската титла и нов пробив в Шампионската лига. Лига Европа ни носи само престиж, така че има какво да надградим", добави той.