на живо

Кирил Домусчиев: Още преди две години бях против забрани в Закона за хазарта (ВИДЕО)

"Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал"

Кирил Домусчиев: Още преди две години бях против забрани в Закона за хазарта (ВИДЕО)

Собственикът на шампиона "Лудогорец" Кирил Домусчиев сподели, че е против забрани в Закона за хазарта, които могат да ощетят футболни клубове, най-вече "Левски". Той добави, че познава отлично Васил Божков и никога не е получавал заплахи от него, както разкри преди време един от босовете на родна компания за онлайн залози - Цветомир Найденов.

"Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал. Ако има нещо, което г-н Найденов има да казва, да го каже в прокуратурата. Още преди 2 години, когато трябваше да има забрани в Закона за хазарта аз бях против. На този етап не мога да си сменя мнението, но нека изчакаме да видим. Аз съм радетел всеки един клуб да има добри стопани и богати хора зад себе си. Подобни неща не са добри за футбола. Това, че някой е внесъл проектозакон нищо не значи. Не мисля, че има действия, насочени срещу Левски", каза Домусчиев след церемонията "Нощта на шампионите". На нея президентът на "Лудогорец" получи награда "Венец на победителя" за принос към родния спорт.

"Тя ме мотивира да довършим всичко, което сме започнали - на стадиона в Разград му остава само една трибуна да бъде построена и той ще стане единственият в България, в модерно време, който отговаря на всички изисквания на УЕФА. Горд съм, че сме го направили с наши средства. Мислех да предложа на министър Кралев и ние с брат ми да подкрепим тази инициатива. Това е хубаво нещо и трябва да го подкрепяме и подпомагаме. Дано имаме повече поводи за радост. За съжаление спортът изисква средства и ние, от бизнеса, трябва да се замислим как можем да помагаме", коментира Домусчиев.

Тагове: