на живо

Кирил Домусчиев: Вече мислим само за Шампионската лига

Собственикът на "Лудогорец" сподели, че пробивът в Европа ще бъде труден

Lap.bg

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев не скри радостта си при връчването на седмата поредна шампионска титла на "орлите".

След равенството 2:2 с "Левски", той заяви, че вече всички трябва да гледат към квалификациите в Шампионската лига, като добави, че отборът винаги е вярвал в собствените си възможности.

"Сега трябва да мислим за квалификациите за Шампионската лига. Ценна или не титлата... Всичко вече е в миналото, трябва да гледаме какво предстои. За квалификациите искаме стадионът да е готов", каза босът на шампионите.

"Значително по-трудно ще пробием в Шампионската лига, защото с тази игра, която показахме през пролетта в някои от мачовете, ще е почти невъзможно да пробием. Трябва да се вземат мерки. Ако човек не вярва, никога няма да го постигне. Винаги сме вярвали в нашите възможности", добави той.

"Спас Русев е истински джентълмен. Виждате поведението му, да седне до нас и да ни уважи. "Левски" направи шпалир, това е европейско поведение с такива президенти е удоволствие да стоиш. Селският манталитет не подхожда на българския футбол вече. Надявам се повече да са такива президентите у нас", каза Кирил Домусчиев по повод присъствието на Спас Русев на трибуните на "Лудогорец Арена".

Малко по-късно той написа и следното във "Фейсбук":

"Седма поредна титла!!! Всичко е постигнато с цената на много труд, себераздаване и качества на футболисти, треньори, администрация и ръководство. Поклон пред всички вас! Поклон и пред верните ни фенове!!!"