на живо

Кирил Ивков: Казаха много хубави неща на Общото събрание, дано се случат (ВИДЕО)

Легендата на клуба направи кратък коментар

Кирил Ивков: Казаха много хубави неща на Общото събрание, дано се случат (ВИДЕО)

Легендата на "Левски" Кирил Ивков напусна Общото събрание на клуба малко преди неговия край. Той не пожела да разкрие подробности около дискутираните казуси, но сподели пред журналистите, че ще се обърне голямо внимание на Детско-юношеската школа на тима, тъй като именно младите таланти са бъдещето на "Левски".

"Казаха много хубави неща, дано се случат. Това, което го чувам, ако наистина се случи... ще имаме добро бъдеще. Особено голямо внимание се обръща на Детско-юношеската школа. Това е бъдещето на "Левски", бе краткият коментар на бившия член на Надзорния съвет на "сините".

Той уточни, че за първи път чува от устата на президент, че юношеската школа е пред първия състав на този етап.

Преди малко стана ясен и новият Надзорен съвет на "Левски". В него влизат мажоритарният собственик (51% от акциите) Наско Сираков, вторият по важност акционер Константин Папазов (35% от акциите) и представителят на феновете Петър Ганев. 

Досега в органа, който надзирава работата в клуба, бяха вече бившият собственик Георги Попов - приближен до бизнесмена с няколко обвинения от българската прокуратура Васил Божков, Михаил Тодоров и Александър Тумпаров.