на живо

Клоп запя Last Christmas в специално послание за феновете (ВИДЕО)

Мениджърът на "Ливърпул" записа емоционален празничен клип

Мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп умили феновете на мърсисайдци със специален клип за Рождество Христово. Германският специалист ги поздрави с изпълнение на вечния хит Last Christmas на Wham!.

Клоп заговори и за спечелената през тази година първа титла в Англия от три десетилетия насам. Той определи деня на триумфа като най-големия в живота му.

"Традициите в Германия и Англия малко се различават. При нас Бъдни вечер също е на 24 декември и тогава децата получават подаръците си. В моето семейство имаше традиция всеки от нас да пее и да свири на музикален инструмент", започна Клоп, връщайки се към времената, когато празнуваше Коледа в родната си Германия, заедно със своето семейство.

"Сестрите ми можеха да свирят на акордеон и флейта, докато аз - на ксилофон, а по-късно и на пиано"

"2020-та беше специална година в най-добрия и в най-лошия смисъл. Започна отлично, момчетата летяха. Тогава се появи COVID-19, който на практика спря всичко. Заедно преминахме през това. Отново можехме да играем футбол, което беше страхотно и най-сетне спечелихме Висшата лига. Със сигурност това беше най-големият ден в живота ми"

"И в тази много тежка година, се надявам да се насладите на Коледата в пълна степен. Надявам се да ви харесат подаръците. Запомнете: основното не е това, което сте получили, а от кого сте го получили и какво означава този подарък! Инвестирайте любовта в подаръци. Весела Коледа!", каза Клоп.