на живо

Колумбийски певец се заигра с Жерар Пике

Музикантът от партито за рождения ден на Кристиано Роналдо иска да прави дует и с Пике

Колумбийският певец Кевин Ролдан не падна по гръб, след като бе включен по ироничен начин сред благодарностите на Жерар Пике по време на празненството на Барса след края на сезона.

Защитникът на каталунците отправи своите благодарности към всички, свързани с Барселона, като играчи, щаб, публика и други и завърши с благодарности към Кевин Ролдан с думите: "С теб започна всичко". В този момент Камп Ноу избухна:

Реакцията на Ролдан не закъсня и трябва да се признае: бе изобретателна. Няколко дни по-късно колумбиецът издаде новия си сингъл "Contigo" - "С теб". И чия реплика мислите, че използва, за да промотира продукта си...? Именно тази на Пике: С теб...

А благодарностите на Жерар Пике към Кевин Ролдан бяха отправени, защото именно той бе звезден гост на партито на Кристиано Роналдо за рожедния му ден. Парти, състояло се само часове след загубата на Реал 0-4 от Атлетико Мадрид. Именно след него се завихри сериозен скандал в столичния клуб, след който Реал така и не се съвзе и сдаде първото място. Припомнете си и този момент:

 Кевин Ролдан все пак запази добрия тон и обяви, че много би му се искало един ден да сподели микрофона както с Кристиано Роналдо, така и с Жерар Пике.