на живо

Компютърна игра и риалити: Какво предпочита Неймар пред здравословния сън?

Феновете на "Пари Сен Жермен" недоволстват заради начина на живот на бразилеца

Instagram

Неймар продължава да бъде най-скъпият футболист в света. Онези 222 млн. евро, които "Пари Сен Жермен" плати на "Барселона" през 2017 г. продължават да предизвикват полемики. 

Оправдава ли бразилецът доверието на шампиона на Франция? Или има още какво да се желае?

Когато Неймар е здрав, претенции към представянето му няма. Той бележи гол след гол и е сред лидерите в тима.

Но когато е контузен... Тогава дисциплината е непозната за него! 

И през 2021 г. Ней спази традицията да не играе на рождения ден на сестра си Рафаела - 11 март. И този път бразилецът беше извън строя и пропусна мача с "Барселона" от осминафиналите в Шампионската лига.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)

Недоволството на феновете е голямо, тъй като те са убедени, че най-скъпият футболист не прави нужното да се възстанови! Вместо да си почива и да събира сили, той играе на компютърната игра "Кънтър Страйк" и гледа риалити предавания от Бразилия. 

Източник на "Екип" разкрива, че футболистът предпочита да стои буден до късно, за да не пропуска случващото се в "Биг Брадър" в родината си. В останалото време той се прави на виртуален стрелец или играе покер, като дори предава на живо в интернет.

"Дали е лошо да играеш игри и да гледаш предавания до 3 през нощта? Разбира се, че не. Но когато си Неймар и трябва да внимаваш с активностите в късните часове, за да можеш по-бързо да се възстановиш и да се върнеш на терена, вече е различно", пишат от "Екип".

От изданието дори се свързаха с психолог, който да обясни как така бразилецът се контузва винаги по едно и също време.

"Когато се случи веднъж или два пъти, може да кажем, че е случайност. Но при него се случва всяка година.", заключи той.

Договорът на Неймар с ПСЖ изтича в края на сезон 2021/2022.