на живо

Конте има план за Германия

Посочи три слабости при немците

Селекционерът на италианския национален отбор по футбол Антонио Конте посочи три "дупки" в "бронята" на Германия, които мисли да използва в 1/4 финалната среща между двата отбора в събота в Бордо. 

"Адзурите" ще се срещнат на второ поредно европейско с Германия, като и този път са в ролята на аутсайдер. Разликата е, че през 2012 г. мачът беше от 1/2 финалната фаза на турнира. Ролята на аутсайдер явно е удобна за Конте, който вече успя да разочарова белгийските и испанските фенове.

Конте ще насърчава футболистите си да затварят Тони Кроос, като неговата игра, често е предвидима  и изнася топката от ляво. Инструкциите са също да се пресира Джошуа Кимих, който е слабото, според Конте, звето в четворката пред Нойер.

Последният, попаднал под прицела на Конте е Сами Кедира. Конте смята, че успехът в мача минава задължително през изморяването на Кедира, които не е толкова издържлив колкото съотборниците си.

Анализите на Конте са базирани на видео записите, които е изгедал от срещите на Германия в турнира до момента. Срещата е на 2-ри Юли от 22:00 ч. българско време в Бордо. Победителят от срещата ще се изправи в 1/2 финален сблъсък срещу спечелилия мача Франция - Исландия.