на живо

Копривленски отброява дните до следващия си мач в Glory (ВИДЕО)

Двубоят ще бъде излъчен на 22 юни от 20 ч. по RING

Копривленски отброява дните до следващия си мач в Glory (ВИДЕО)

Стоян Копривленски се готви усилено в Холандия за следващия си голям сблъсък от най-елитната верига в кикбокса Glory. На 22 юни в Париж бургазлията ще се изправи срещу мароканското страшилище Мохамед Ярая. Зрелищният двубой ще бъде излъчен на живо по RING от 20 ч.

Снимка: Instagram

Копривленски, който тренира в една от най-добрите школи в света - холандската "Mike’s Gym", вече отброява дните до важния мач.

Българинът публикува клипове от подготовката си в Инстаграм и прави впечатление, че в залата компания му прави друг роден боец - Даниел Илиев, който в края месеца ще защитава европейската си титла на KGP в Манчестър.

Копривленски е единственият българин, постигнал победа в най-голямата кикбокс верига в света. Той заема трето място в ранглистата на леката категория.

В две поредни години Копривленски попада в годишните номинации на веригата Glory. През 2017-та за "Най-добър нокаут с ритник", а през миналата за "Мач на годината" за срещата му с Джош Джонси, която се проведе на 31 март 2018 г. в Лос Анджелис.