на живо

Козмин Моци: Можехме да вземем трите точки на "Парк де Пренс" (ВИДЕО)

"Знаем, че сме добър отбор и добри футболисти", каза защитникът на "Лудогорец" след мача с ПСЖ

Козмин Моци: Можехме да вземем трите точки на "Парк де Пренс" (ВИДЕО)

Защитникът на "Лудогорец" - Козмин Моци, заяви, че разгадчани са изпуснали шанса да спечелят трите точки на "Парк де Пренс" срещу ПСЖ, а отборът е имал реални шансове дори да бъде втори в групата си.

"Беше добре, че завършихме на трето място и ще играем в Лига Европа. Според мен, днес можехме да завършим по-добре тази среща, да спечелим трите точки. Трудно е, когато играеш срещу един от най-добрите отбори в света", каза Моци.

"Всички сме щастливи от представянето си тази година. Сигурни сме, че можехме да спечелим и още точки, дори да се класираме на второ място в Шампионска лига. Загубихме твърде много точки - срещу ПСЖ в София, срещу "Арсенал" в Лондон, днес...", продължи той.

"Лудогорец" и "Пари Сен Жермен" завършиха при резултат 2:2 в последен мач от груповата фаза на Шампионската лига. Българският тим водеше в резултата до последната минута, когато Анхел Ди Мария изравни.

Равенството обаче осигури мачове в европейските клубни турнири на "орлите" и в началото на 2017 г., тъй като те завършиха на трето място в групата и ще продължат да играят в турнира Лига Европа.

"Чакам да видим какви ще бъдат следващите ни мачове в Европа. До Нова година имаме още 3 мача в първенството и тогава ще мислим за Лига Европа", заяви защитникът.