на живо

Красавицата и Звярът

Гонят Ева от рая, а Карнейро от пейката на Челси

Според информация на английските медии, лекарката – хубавица на английския тим Челси ще бъде заточена зад кулисите и няма да седи повече на резервната скамейка на отбора по време на мач. Скандалът между нея и треньора Моуриньо се разраства.

През уикенда Челси не успя да спечели мача си срещу Суонзи от първия кръг на новото футболно първенство на Англия и Моу си го изкара на лекарката. Той я обвини, че спонтанно се е втурнала да оказва помощ на Еден Азар, който бе легнал на терена. Той бил само уморен и нямал нужда от лекарска помощ. Така отборът на Челси в един момент е бил принуден да играе с двама играчи по-малко, за което била виновна Ева / по-рано в мача, вече бе показан червен картон на вратаря Куртоа/. Освен това Моуриньо каза, че Ева реагирала импулсивно и не разбирала играта.

Като следствие от това в социолните медии се появи океан от критики към Моуриньо.

Карнейро също  реагира преди ден, когато написа във своя фейсбук, че благодари на феновете за подкрепата и добави, че тя наистина оценява това.

Явно обаче Моуриньо е видял някакъв намек срещу него в цялата тази работа, защото сега клубът реагира драстично и забрани на Карнейро да седи на пейката по време на мач. Освен това тя няма да присъства на тренировка и няма да пътува с отбора.

Ева Карнейро ще има право да лекува футболистите само зад кулисите, а "Звярът" Моуриньо явно успя да "схруска" красивата Ева.