на живо

Красимир Балъков за "мениджърските интереси": Това не е критика, а атака (ВИДЕО)

Венци Стефанов ще говори пак по темата след реванша между "Етър" и "Славия"

Красимир Балъков за "мениджърските интереси": Това не е критика, а атака (ВИДЕО)

Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов и треньорът на "Етър" Красимир Балъков, който отскоро е и национален селекционер, се срещнаха за пръв път след като босът на "белите" разкритикува избора на легендата за предстоящите евроквалификации с Чехия (7 юни) и Косово (10 юни). Стефанов заяви, че част от играчите са в списъка заради "клубни пристрастия и мениджърски интереси". 

Днес Балъков сподели, че не приема тези думи като критика, а като атака. Стефанов пък засега отказва допълнителен коментар по темата.

След победата на "Славия" с 1:0 над "Етър" в първия от двата сблъсъка помежду им за седмата позиция в шампионата, Стефанов каза само: "Докато не минат тези два мача - аз ще мълча!"

Впоследствие двамата с Балъков проведоха приятелски разговор, а наставникът на "Етър" заяви пред медиите:

"Аз много уважавам Венци Стефанов и се познаваме доста отдавна. Това, което той направи, не беше критика. Да казваш ти, че аз робувам на някакви мениджъри, които са... Това не е критика, това е атака някаква, негова си. Но когато има различно мнение и е член на Изпълкома, а аз още не съм започнал работа в националния отбор, би трябвало да преглътне, да мълчи, защото всички сме там с една цел - да се опитаме да направим така, че да имаме шанс да се класираме".

"Питайте го, нека да дава факти, да каже. Аз какво да направя? Мога само да кажа, че вземам състезатели на базата на моите виждания на футбол", коментира още Балъков.

Тагове:

@