на живо

Красимир Иванов: Бюджетът на „Левски” не зависи от Европа (ВИДЕО)

Надиграхме ЦСКА с юношите, не си тръгвам с наведена глава

Бюджетът на „Левски” не зависи от участието в Лига Европа. Това обяви изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов след поражението с 2:3 от ЦСКА.

„Сините” се нуждаят от най-малко точка в последния кръг срещу „Верея”, за да си гарантират участието в баража срещу победителя във Втората шестица на първенството.

„Разбира се, ако се стигне до групова фаза на Лига Европа, финансовите измерения са различни. Имаме да правим изводи през лятото и да не допускаме грешките от предния сезон. Няма кого да виним освен себе си. Доверието към треньора Делио Роси остава. С него и няколко нови футболисти ще надграждаме.”

„Аз смятам, че инвестицията, която направихме, бе оправдана, защото отговаря на амбициите на отбора. През втората част на сезона имаше напредък. Доста работа беше свършена, да се надяваме, че догодина ще бъде подобрени допълнително нещата. Очакваме един-два трансфера, както и да не се разделяме  с основните футболисти”, допълни Иванов.

Той бе категоричен, че „Левски” е имал превъзходство над ЦСКА въпреки поражението. „Мисля, че с юношите дори надиграхме ЦСКА и аз не си тръгвам засрамен днес.”