на живо

Красивата София чака второ дете от Лука Йович

Блондинката, заради която футболистът не спазваше мерките за коронавирус, обяви новината в социалните мрежи

Instagram

Бившият футболист на "Реал" Мадрид и настоящ нападател на "Айнтрахт" Франкфурт - Лука Йович, чака трето дете! Новината съобщи неговата съпруга - красивият модел София Мило. 

Двойката, която стана обект на много критики през 2020 г., тъй като Йович не спазваше мерките за борба с коронавирус, чака втори наследник. Първото им дете - Алексей, навърши 1 година наскоро. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Докато София беше бременна, футболистът, който тогава носеше фланелката на "Реал" Мадрид, наруши всички забрани на клуба, Испания и Сърбия, и се прибра при нея в началото на пандемията. Тогава редица мачове бяха отменени, но играчите на "белите" - поставени под карантина. Лука обаче действаше на своя глава.

По-късно, докато беше в Сърбия, той беше засечен да се забавлява в заведение след часа, в който те затваряха.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

В крайна сметка Йович се оказа ненужен за "Реал" и отиде под наем в "Айнтрахт". Преди това се сгоди и се ожени за София.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Бъдещите родители са заедно от 2018 г., като в началото на връзката се разделиха за известно време. От 2019 г. насам изглежда, че нищо не може да помрачи любовния им рай. Преди да се запознае със София, Лука имаше дълга връзка с друга красива блондинка - Анджела Маниташевич. В началото на 2019 г. тя роди и първото дете на футболиста - Давид.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic)