на живо

Кристиано Роналдо чака пето дете?

Очаква се потвърждение от футболиста и половинката му Джорджина

Reuters

Футболистът на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо чака пето дете! Това съобщават испанските таблоиди. Те разкриват, че половинката на носителя на пет Златни топки - Джорджина Родригес, е бременна. 

Изданието "Хелоу" анализира най-скорошните публикации на брюнетката и отбелязва, че тя се опитва по всякакъв начин да прикрие талията си, а на една от последните ѝ папарашки снимки, на които е с по-прилепнали дрехи, се вижда коремче. 

Снимка: Hello Magazine

Роналдо и половинката му не са потвърдили новината, но от "Хелоу" твърдят, че са сигурни в своите източници. 

Джорджина и футболистът са двойка от 2017 г. Двамата имат една обща дъщеря - Алана Мартина (на 4 години). Роналдо е баща на още три деца от сурогатни майки, за които половинката му се грижи - Кристиано-младши (11 години) и близнаците Ева и Матео (4 години). 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Брюнетката винаги е казвала, че иска голямо семейство. Същото пред медиите заяви няколко пъти футболистът. 

Сестрата на Джорджина - Ивана, също очаква дете, но не е толкова потайна като половинката на Роналдо. Брюнетката набира все по-голяма популярност и вече има над 27,5 млн. последователи в социалните мрежи. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Georgina Rodríguez (@georginagio)

Очакваше се скоро Кристиано и Джорджина да сключат официално брак, но явно ще почакат раждането на петия наследник в семейството.