на живо

Кристиано Роналдо призна за близнаците

Португалецът за първи път потвърди, че отново е станал баща

Reuters

Португалската звезда Кристиано Роналдо за първи път потвърди, че е станал баща на близнаци. По-рано през този месец се появи информация, че нападателят има още две момчета, родени от сурогатна майка, но до снощи самият той не бе потвърдил дали е истина.

След поражението на Португалия от Чили на полуфиналите за Купата на конфедерациите обаче стана ясно, че Роналдо няма да остане в Русия за мача за третото място, а ще отиде да види двете момченца. 

"Както винаги служих на националния отбор с тяло и душа, въпреки че знаех, че двамата ми сина са се родили", написа Роналдо във "Фейсбук".

"За съжаление не успяхме да постигнем желаната цел, но съм сигурен, че ще продължим да носим радост на сънародниците си. Ръководителите на Португалската футболна федерация проявиха отношение днес, което няма да забравя. Щастлив съм, че най-накрая ще мога да бъда с моите деца за първи път", допълни Роналдо.

Както е известно, нападателят на "Реал" Мадрид има и седемгодишен син - Кристиано-младши, отново от сурогатна майка. Семейство Роналдо може да стане още по-голямо, тъй като се появиха слухове, че приятелката на звездата - Джорджина Родригес, е бременна в петия месец.