на живо

Кристиано Роналдо скърби за смъртта на най-добрата си приятелка

Съпругата на негов бивш съотборник почина след инфекция

Кристиано Роналдо скърби. Португалският футболист на "Манчестър Юнайтед" се прости с една от най-добрите си приятелки - Сорая. В социалните мрежи той се прости с нея чрез прочувствена публикация, която предизвика тъга в последователите му.

Сорая е съпруга на един от най-близките хора на Роналдо и негов бивш съотборник в "Спортинг" Лисабон - Хосе Семедо. Тя почина в болница след тежка инфекция само на 34 години. Асът на "червените дяволи" и семейството на Сорая и Семедо са изключително близки, като често прекарваха заедно свободното си време. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

"Има моменти, в които всичко отива на заден план, дори футболът. Миналата седмица едно невероятно човешко същество си отиде от този свят. Нашата любима Сорая беше страхотна майка, съпруга и един от най-добрите приятели, с които ме срещна животът. Нищо не може да отнеме от болката на брат ми Хосе Семедо и цялото му семейство, но сме тук с тях, както винаги, за да се изправим пред тези трудни моменти. Почивай в мир, приятелко. Няма да те забравим!", пише Кристиано.

На снимката семейството на Роналдо - той и половинката му Джорджина, са заедно със Сорая и Хосе Семедо. 

Приятелството на двамата футболисти датира от дните им като юноши в школата на тима от Лисабон. В момента Хосе Семедо е играч на "Витория Сетубал" и не пропуска в интервюта да спомене колко близки са с носителя на 5 награди "Златна топка" и колко често Роналдо му е помагал в живота.