на живо

Крушарски: "Манчестър Юнайтед" няма шанс срещу "Локо"! (ВИДЕО)

"Пуснаха ме по пързалката и олекнах със 100 хил. лева за стадион", каза собственикът на носителите на Купата на България

Собственикът на "Локомотив" Пловдив - Христо Крушарски, определи своя тим за фаворит при евентуален сблъсък с английския гранд "Манчестър Юнайтед" в Лига Европа. Подобен мач би бил и единствената причина носителят на Купата на България да не играе на собствения си стадион, а да запази националния в София.

"Манчестър" нямат никакъв шанс срещу "Локомотив". Мачовете, които направи преди време ЦСКА с "Нотингам", "Ливърпул", "Аякс"... Моята дъщеря е зачената на ЦСКА - "Нотингам". Хванахме се на бас, че ЦСКА ще бие и трите отбора. Това беше третият отбор, който отстранихме. Шансове срещу "Локомотив"? Ние сме толкова непредвидими!", категоричен е той.

"Оказа се, че пак бях сложен на пързалката и трябва да олекна с около 100 000 лв. за това удоволствие. Аз се надявам, че ще направим поне два мача тук, което ще възстанови част от загубите. За първия мач ще станат нещата, ако се падне "Манчестър", ще изберем националния стадион. Правим неща, които ще останат за бъдещите поколения. После ще трябва да ги демонтираме. Такава е българската работа - слагай асфалт, че ще копаем. С другите терени все още всичко е "Заспали чувства" и не се знае кога. Бюрокрацията е пречка", добави още той.

Снимка: Lap.bg

Днес (5 юни) "Локомотив" се събра за първа тренировка от подготовката за новия сезон. За последно отборът игра в квалификациите за Лига Европа през 2012 г. и загуби от холандския "Витес".

"Очаквайте добро представяне на отбора, да прескочим малко повече Лига Европа и да завоюваме, както Испания, както Англия, по 3-4 български отбора да отиват напред. Със селекцията има кой да се занимава, аз съм от страната на булката. Аз накрая само ги утвърждавам. Отговорността е на всички. Не да бягат после и да викат "Аз не съм, той е!". Едно семейство живее 50 години и се разделя, ние сега за 2 години... На някой им свършват договорите, други искат по-дълги договори. Пари за Роналдо и Меси - няма. За техни приближени има", каза още той.