на живо

Крушарски: Отрязаха главата на Борислав Михайлов (ВИДЕО)

В негово отсъствие убим влияние в европейския футбол, смята собственикът на "Локомотив" Пловдив

Lap.bg

"Това, което се случи с Борислав Михайлов, не е добре за българския футбол. Много е лесно само да сипем обвинения", категоричен е собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски. 

"Моето мнение, е че му отрязаха главата. Това не е добре, тъй като в лицето на Михайлов загубихме човек със сериозно влияние в евпорейския футбол. Това е скалъпено отвън. Ние сме трън в очите на англичаните, а те искат да управляват всичко", коментира още бизнесменът.

Михайлов подаде оставка на 15 октомври - ден след расистките скандали на европейската квалификация с Англия. Решението на бившия президент на БФС дойде след призив на премиера Бойко Борисов и спортния министър Красен Кралев.

Крушарски отправи остри критики към футболистите на "Локомотив", които завършиха 1:1 при гостуването си на "Славия". "Бяха излезли да играят балет, а не футбол. Дойдохме, за да се поразходим по терена. Не знам дали на вас този мач ви е харесал, но на мен не ми хареса. Ако мачът е бил добър, значи аз съм Ален Делон", допълни той.

Тагове: