на живо

Крушарски: Това, ако беше мач, аз съм Роналдо! (ВИДЕО)

Познах кой ще вкара гол. Ще ви кажа и кой ще е шампион, заяви собственикът на "Локомотив" Пловдив

Lap.bg

Собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски изгледа първия мач от новата кампания в Първа футболна лига между ЦСКА 1948 и ЦСКА на живо от трибуните на националния стадион "Васил Левски". Въпреки четирите гола и равенството 2:2, бизнесменът заяви, че показаното на терена не му е харесало, а срещу двата тима "смърфовете" ще играят с... юноши.

"Това ако беше мач, аз съм Роналдо. На тия ще им играем с юношите. Гледам тези мачове, за да направя съпоставка къде сме ние. Вие, ако разбирате от футбол, трябва да давате реална оценка за какво иде реч. Може да има и 100 отбора ЦСКА, какво значение има?! Важното е да има игра. Да има футбол, ама не виждам театър тук. "Локомотив" е най-отгоре", заяви Крушарски.

Той се похвали, че е познал, че едно от попаденията ще бъде дело на Мартин Камбуров, а скоро ще обяви и кой ще е шампион на България за сезон 2020/2021.

"Казах на Чавдар Цветков кой ще вкара гола, той не вярваше. Казах му точно и Камбуров го набута. След няколко дни ще ви кажа кой е шампионът. Е, не можах да се зарадвам чак толкова, защото си имаме някакви лични дрязги, но това си е наша работа", каза още той.