на живо

Крушарски: Вече съм кандидат за президент. Бербатов и Михайлов може да са ми помощници

"Сигурно е много гадно в БФС, щом всички се бутат там. Няма да изкарат 1 лев от джоба си да дадат на футбола", заяви собственикът на "Локомотив" Пловдив

Крушарски: Вече съм кандидат за президент. Бербатов и Михайлов може да са ми помощници

Собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски още веднъж заяви, че ще се кандидатира за президент на Българския футболен съюз, като покани основните фаворити за поста до момента - настоящия шеф на централата Борислав Михайлов и бившия нападател на "Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов да му бъдат помощници. 

След равенството на неговия тим с "Левски" бизнесменът в типичния си стил заяви, че ще подеме кампания преди конгреса и ще насочи вниманието си към аматьорските отбори, които нямат финансиране.

"Нямам думи. Затова ще ги поканя и двамата, които се кандидатират за президент на футболния съюз. Да им станем помощници, на тия двамата, да им покажем как се работи. Аз за шест години направих футбол, а те - за годините, нищо не направиха. Бербатов какво прави? Първо, нямаш един ден трудов стаж, като ръководител!", заяви Крушарски.

Снимка: Lap.bg

"Сигурно е много лошо във футболния съюз, за да се бутат така там. Няма да извадят един лев да дадат за футбола. Те ми говорят, че ще оправят българския футбол. Всички са се накачулили и чакат само парите, за да лапат. Този път ще ги поканя в моя екип. Вече съм официално кандидат за президент на футболния съюз. От утре започвам да обикалям и да ги настроя хубаво как работи футболният съюз.", добави той.

Крушарски не беше доволен от съдийските решения по време на мача с "Левски". Той заяви, че е обмислял изваждане на отбора от срещата. От щаба на домакините имаха претенции за неотсъдена дузпа за нарушение срещу Бирсент Карагерен.

Снимка: Lap.bg

"Локомотив си има свой стил, ако не са тези гайдаджии. Те и за народен ансамбъл не стават. За мен те са пълни неграмотници. VAR? Това ако е система. Ще докарам две колички пясък, един чувал VAR и няколко мистрии. Само това ще ги оправи. Бях решил да извадя отбора, но защо да страдат момчетата заради тия нещастници", коментира собственикът на пловдивските "железничари".