на живо

Крушарски: Вярно съм палячо, а не като онези, раснали в дупки (ВИДЕО)

"Ние сме бетон, марка 500! Правим си кефа", радва се собственикът на "Локомотив" Пловдив

В типичния си стил собственикът на "Локомотив" Пловдив Христо Крушарски отговори на главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов, който го нарече "палячо" след загубата на "червените" в Пловдив с 1:2. 

"Аз съм вярно "палячо", защото съм запалянко. А един запалянко трябва да изразява своята емоция тук, а не при жена си, в кревата. Емоцията е тук, аз я изразявам тук. На такива думи съм се наслушал - "селянин", "гражданин"... Аз съм от Говедарци, 1200 м надморска височина. Ако някой е ходил там, там мирогледът е малко по-широк. Виждаш надалече, нашироко. Не съм като тези - раснали в дупки, само около себе си се въртят и не знаят на къде да погледнат", заяви Крушарски.

Собственикът на "Локомотив" остана доволен от показаното на терена от своите футболисти, но не и от решенията на съдията. Той предположи, че част от тях са му били поръчани "отгоре" и от "извънземни сили"

"Съдията си направи това, което трябваше да си направи, което му беше поръчано. Сигурно някой отгоре му нарежда. Има такива извънземни сили - нареждат", заяви Крушарски и добави:

Снимка: Lap.bg

"Ние сме бетон, марка 500! Каквото и да правят, ние си правим кефа - те се борят, говорят, а ние си правим кефа. И си ги тряскаме наред! Просто нямам думи. Аз съм доволен от това, което показаха момчетата. И срещу "Тотнъм", цял свят говори за тях, и сега срещу ЦСКА. Може да ме обвиняват, че не съм отложил мача, но мача го отлага спортно-техническото ръководство. Аз не се бъркам кой, какво и за какво се бори. От тук нататък, каквото и да говорят... прехвърлям си топката"

Той коментира и появилите се информации, че мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо е бил впечатлен от Лукас Салинас и Момчил Цветанов по време на визитата на английския гранд в Пловдив и победата с 2:1 от втория квалификационен кръг за груповата фаза на Лига Европа.

Снимка: Lap.bg

"Валят офертите една след друга. Вече блокираха компютрите. Оферти има тогава, когато дойде нещо реално и се извадят парите на масата. Тук се наслушах "Оферти, оферти, оферти", а всички ги искат без пари. Онзи ден с Бруно проведохме един разговор с Испания. 2 часа си поговорихме и видяхме колко пари има в световния футбол. Всичко отива надолу", анализира Крушарски.