на живо

Крушарски: Ако трабантът спре, момчетата ще го носят! (ВИДЕО)

Собственикът на "Локо" Пловдив поведе шампионския парад

Христо Крушарски не изневери на колоритния си стил и от удобното си място на предната седалка на легендарния трабант на "Локо" Пловдив поведе парада на тима към центъра на Пловдив.

Преди това обаче собственикът на носителя на Купата на България сподели пред bTV, че за пореден път е опровергал критиците си, които нееднократно са заявявали, че мястото му не е във футбола.

Той открехна и завесата на празненствата на "смърфовете" на морето, които са продължили до ранни зори. 

"На моя темп едва ли могат да издържат и половината български футболисти. Ако ги опъна на моя темп, те ще свършат и на третия ден. Това, което мога да направя аз и съм получил като школовка от запознанството ми с Иван Славков... едва ли някой може да стигне този темп", започна щастливият Крушарски.

"Чувал съм много приказки по мой адрес, че не съм на точното място... че не съм за тази игра, но аз съм ръководител. Управлявал съм немалко хора. Бил съм комсомолски секретар, където е било най-тежко по онова време да работиш в производството, да накараш хората да се следват. Тука се получи същото - напаснахме лагерите и работата тръгна", каза щастливият шеф.

"Относно удовлетворението и печалбата от всички вложения, той отговори така: "Ще получим нещо, когато му дойде времето. Когато започнем да продаваме играчи и да се самоиздържаме. Тогава ще кажем, че сме направи нещо. Сега все още разчитат на тънкия ми джоб. Надявам се някой от пловдивските богаташи да се заинтригува, да дойде и да каже: "Ето ти пет лева, дай да направим нещо повече".

"След като съм се нагърбил съм длъжен да си върша работата. Никой не моля, никой не търся. Ако някой иска, да заповяда!".

Тържественият парад на "смърфовете" бе поведен от легендарния трабант, който е неизменна част от празненствата на тима: "Ако трабантът спре, има доста здрави момчета да го грабнат и да го носят".

Крушарски уточни, че купонът на морето е бил "супер", въпреки че момчетата са се прибрали по стаите, а до пет сутринта той е останал да се забавлява в компанията на Георги Иванов-Гонзо и Чавдар Цветков.