на живо

Крушчич: 0:0 е най-реалният резултат (ВИДЕО)

Всички положения бяха в наша полза, каза наставникът на ЦСКА

Крушчич: 0:0 е най-реалният резултат (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че нулевото равенство в дербито срещу "Лудогорец" е бил най-реалното цифрово проявление на случващото се на терена. Двата тима не успяха да си отбележат гол на стадион "Българска армия" в 18-ия кръг на Първа футболна лига.

"Какво да се прави?! Искахме победата, но в такива мачове, дербита... Играем срещу отбор, който играе в Лига Европа, може да се класира за следващия кръг. Играеш само за добър резултат. И ние, и те го искахме. Нямахме много положения и ние, и "Лудогорец" по едно. Мисля, че в крайна сметка това е най-реалният резултат, тези две нули. Не дадохме на "Лудогорец" да създадат нито един шанс, само чрез наша грешка стигнаха до едно положение. Ние имахме две ситуации, чудесен удар на Тиаго от пряк свободен удар. Когато играем дерби, трябва да играем умно. Спрямо всеки съперник трябва да се съобразяваме. Аз съм млад треньор. Трябваше да подходим рационално, играхме за резултат. Всички положения бяха в наша полза", заяви сръбският наставник на ЦСКА.

Той не подмина и подкрепата на феновете на "червените" по трибуните.

"Като цяло бяха два добри отбора един срещу друг. Искам да се извиня на феновете, че не победихме, но им благодаря за подкрепата. Останахме верни на себе си, продължаваме така. Не гледам класирането, гледам мач за мач, както бе и сега. Съкратихме малко. Ако бяхме победили, щяхме и да сме по-напред", заяви още той.