на живо

Крушчич: Цялото ни внимание е насочено към Купата на България (ВИДЕО)

Треньорът е категоричен, че в ЦСКА не се споменава думата "провал"

Lap.bg

В ЦСКА думата "провал" не се споменава, а "червените" са категорични, че спечелването на купата на страната е голямата цел пред тима.

Утре играчите на Милош Крушчич се изправят срещу "Ботев" Пловдив в първия полуфинал между двата тима от турнира. 

Крушчич очаква футболистите му да подходят интелигентно в търсене на добър резултат в Коматево. "Очаквам труден мач в сряда. Атмосферата в отбора е добра. Всички футболисти са здрави и на линия, с изключение на Рубен Пинто, който е наказан за натрупани жълти картони. Внимателно сме анализирали силните и слабите страни на "Ботев", започна специалистът на вече традиционната си виртуална пресконференция.

"Разбира се, че те имат качествени футболисти, сред които и Неделев. Цялото ни внимание е върху мачовете за купата срещу "Ботев", но провал е силно казано, ако не успеем да отстраним съперника. Настроени сме позитивно и ще дадем максимума от възможностите си. Ще търсим победата, но по интелигентен начин, мъдро, дисциплинирано, защото тук важен е резултатът. Няма да се хвърляме с главата надолу. Залогът е голям", коментира още Крушчич.

Сърбинът може да направи промени в състава в сравнение с шампионатния мач срещу "Витоша", спечелен трудно с 1:0. Крушчич не изключи вариант Али Соу и Евандро да играят едновременно на терена.