на живо

Кубрат Пулев: Вярвам, че ще нокаутирам Джошуа (ВИДЕО)

"Ако бях Кличко, щях да изляза в реванша", заяви Кобрата

Getty Images

Кубрат Пулев е уверен в успеха си над Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф. Интерконтиненталният шампион ще се боксира да световните титли в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF), на Международната боксова асоциация (IBO) и на Световната боксова асоциация (WBA). 

"Вярвам, че ще нокаутирам Джошуа на 28 октомври. Вярвам, че ще победя. Не знам по какъв начин, но вярвам, че ще спечеля", заяви категорично пред британската iTF TV минути след първата съвместна пресконференция с британския шампион.

"Чувствам се добре, перфектно. Вярвам, че ще се чувствам още по-добре след месец и няколко дена и ще съм в топ форма и готов за бой. Може да се каже, че времето за тренировки е кратко поради малки неуредици в моя тим и от моите мениджъри", разкри Пулев.

Кобрата коментира и отказването на вече бившия шампион в тежка категория - Владимир Кличко, който през 2014 г. нанесе и единствена загуба в професионалната кариера на българина. Преди месец той се отказа от кариерата си, а така срещата между българина и Джошуа стана възможна.

"Не бях изненадан, защото познавам психиката на Кличко и неговото мислене. Закономерно той не пожела реванш. Ако бях аз, щях да приема реванш", каза Пулев.